retrokajak.blog.hu

magyar retro kajak

magyar retro kajak

Bárány kebab

Ételkülönlegességek (1200 recept)

2020. február 21. - Házi praktikák

70 dkg báránycomb, 2 fej vöröshagyma,  1 gerezd fokhagyma, só, bors, oregano.

 A bárányhúst ledaráljuk, hozzáadjuk a fin­omra vágott vöröshagymát, sóval, borssal, oreganóval fűszerezzük, hozzáadunk 2 dl hideg vizet, 1 ger­ezd zúzott fokhagymát és az egészet alaposan össze­dolgozzuk.

Ujjnyi vastagságú hengereket formázunk belőle, fas­zénparázs fölött hirtelen megsütjük.

 Köretként adhatunk hozzá zöldséget, de nyers vöröshagymát mindenféleképpen tálaljuk mellé.

barany_kebab_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://retrokajak.blog.hu/api/trackback/id/15485388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal

süti beállítások módosítása