retrokajak.blog.hu

magyar retro kajak

magyar retro kajak

Bajor rántott hús x

Ételkülönlegességek

2020. március 06. - Házi praktikák

               8 szelet rövidkaraj (kicsontozva), 20 dkg főző- vagy füstölt kolbász, só; liszt, tojás, zsemlemorzsa; zsír.

A hússzeleteket alaposan kiverjük, mindegyikre egy-egy darabka kolbászt fektetünk, és a hússal körbe rakjuk, fogpiszkálóval megtűzzük. A húsgöngyölegeket kívülről enyhén megsózzuk, lisztben, felvert to­jásban, morzsában megmártjuk, és bő, forró zsírban ropogós pirosra sütjük.

Köretként hagymás krumplit adhatunk hozzá.

bajor_tantotthus.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://retrokajak.blog.hu/api/trackback/id/tr515506462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása