retrokajak.blog.hu

magyar retro kajak

magyar retro kajak

Milánói borjúszelet x

Ételkülönlegességek

2020. február 18. - Házi praktikák

5 db 140 dkg-s borjúszelet, 200 dkg reszelt sajt, 250 dkg spagetti, 5 dl paradicsom ivólé, 100 dkg vaj,150 dkg gomba,150 dkg sonka, liszt, tojás, morzsa, olaj, só, bors, oregánó, citrom.

 A spagettit forrásban levő sós vízben kifőzzük. Közben elkészítjük a mártást. Egy edényben a vajon megpirítjuk a metéltre vágott gombát, rátesszük a sonkát, felöntjük a paradicsomlével, jól kiforraljuk; közben fűszerezzük sóval, borssal, oregánóval és egy negyed citrommal.

A húst kiveregetjük, sózzuk, majd lisztbe, tojásba és reszelt sajttal elkevert morzsába tesszük. Bő, forró olajban kisütjük.

Tálaláskor a kifőtt tésztát és a mártást összekeverjük, tálra tesszük, megszórjuk reszelt sajttal és a kisült hússzeleteket mellé rakjuk.

milanoi_borjuszelet_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://retrokajak.blog.hu/api/trackback/id/tr3115479566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kezdetnekjolesz 2020.02.20. 18:58:24

100dkg=1kg Vajból egy csöpet sok.
süti beállítások módosítása