1 db liba (kisebb liba), 2 fej vöröshagyma, köménymag 80 dkg káposzta, 15 dkg krumpli, 1 alma (15 dkg), 2 evőkanál fehérborecet, 1 csokor petrezselyemzöld, frissen reszelt szerecsendió, só, bors.
A libát 6 részre daraboljuk. A hagymát nyolcfelé vágjuk. A húst sóval, borssal bedörzsöljük, köménymaggal megszórjuk, és a hagymával együtt tepsibe helyezzük. Előmelegített sütőben, 200 fokon . 30 percig sütjük.
A megtisztított, megmosott káposztát négyfelé vágjuk, majd csíkokra metéljük, a torzsát eltávolítjuk.
A megtisztított krumplit és a meghámozott almát megmossuk, majd durvára lereszeljük. Mindkettőt a káposztához vegyítjük, és a hús mellé helyezzük. Sóval, ecettel ízesítjük, és 30 percig tovább sütjük.
A megfőtt káposztát tálra tesszük, ráfektetjük a húst, és petrezselyemzölddel meghintjük. Körettel kínáljuk.