8 szelet marhafelsál, 2 dl sör, 1 db sárgarépa, 1 db petrezselyemgyökér, 1 fej vöröshagyma, 2 evőkanál olaj, 1 gerezd fokhagyma, só, bors.
Az olajban üvegesre pároljuk az apró hagymát, hozzáadjuk a fokhagymagerezdet, a megtisztított, karikára vágott zöldséget, és rátesszük a kivert, megsózott, fűszerezett hússzeleteket. Az egészet egy kissé megpirítjuk, majd fölengedjük a sörrel. Kis lángon puhára pároljuk.Amikor egészen megpuhult, fedő nélkül hagyjuk lesülni, megforgatva pirosra sütjük.Tálaláskor a húst kivesszük, a mártást tésztaszűrőn átnyomjuk, és a pecsenyére öntjük.Köretkként friss salátát adunk mellé. A hús íze jobb lesz, ha sütés előtt egy-két órát sörben áztatjuk.