1 csomag mirelit leveles tészta, 1 doboz rákkonzerv, 1 doboz kagylókonzerv, 1 evőkanál konyak, 1 nagy szál póréhagyma, 3 dkg vaj, 1/2 tubus majonéz, 1 dl tejföl, 1 kiskanál mustár, 1/2 csokor petrezselyem, 2 db paradicsom, só, őrölt fehérbors.
A leveles vajas tésztát egy-másfél ujjnyi vastagra nyújtjuk, majd négyzetekre vágjuk, tepsire fektetjük, a forró sütőbe toljuk, és erős lánggal aranysárgára sütjük.
A rákkonzervet a dobozból kiemeljük, alaposan lecsöpögtetjük, szétmorzsoljuk, és a konyakkal leöntve, fél óráig állni hagyjuk. A kagylókonzervet is lecsöpögtetjük, és a rákkal összekeverjük.
A majonézt, a tejfölt, a mustárt, a finomra vágott petrezselymet alaposan kikeverjük, és a késhegynyi őrölt fehérborssal fűszerezzük.
A póréhagymát a zöldjének egy részével ujjnyi vastag karikákra vágjuk, a vajban megpároljuk, és megsózva, megborsozva, egy tálba terítjük. A megsült tésztakockákat ráfektetjük, erre a rák és kagyló keveréke kerül, és a tartármártással meglocsolva kínáljuk.
A tetejét paradicsomszeletekkel is díszíthetjük.