retrokajak.blog.hu

magyar retro kajak

magyar retro kajak

Angol reggeli x

A világ legjobb ételei/retró

2019. augusztus 15. - Házi praktikák

2 szelet sonka, 4 szelet húsos szalonna, 2 tojás, 3 db paradicsom, 3 db gomba, 2 db kis kolbász, 10 dkg paradicsomos bab, 3 evőkanál paradicsompüré, olívaolaj, 1 fej vöröshagyma, bors, só
Olívaolajon üvegesre sütjük a felaprított vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, hozzáadjuk a héjazott paradicsomot vagy pürét és a paradicsomos babot. Megszórjuk borssal, sózzuk és összeforraljuk. Közben serpenyőben felmelegítjük az olívaolajat, megsütjük benne a tükörtojást (tányérra 2 db), majd a sonkát, szalonna szeleteket (tányérra 4 szelet), végül a kolbászokat (tányérra 2 db). Beletesszük még a gombákat, továbbá a félbevágott nyers paradicsomot (tányérra egy db). Az elkészült reggelit forrón tálaljuk. A 17 ezres receptgyűjteményből.

angol_reggeli_ingyen_foto.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://retrokajak.blog.hu/api/trackback/id/tr1615010822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása