retrokajak.blog.hu

magyar retro kajak

Frankfurti rostélyos

Ételkülönlegességek (1200 recept)

2020. február 20. - Házi praktikák

5 db  hátszínszelet,  5 pár virsli, 1 fejkelkáposzta, 15 dkg Bacon-szalonna, 1 fej vöröshagyma, olaj, só, bors, petrezselyem zöldje, majoránna.

 A hátszínszeleteket kiverjük, sóval, borssal fűszerezzük. A kelkáposztát kockára vágjuk és forrásban levő sós vízben megfőzzük.

A szalonnát kockára vágjuk és kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, rövid ideig együtt pirítjuk, majd a karikára vágott virslit és a már leforrázott kelkáposztát is hozzáad­juk. Sóval, borssal, majoránnával fűszerezzük.

A hússzeleteket kevés olajon hirtelen megsütjük és a kelkáposztás raguval együtt tálaljuk.

Köretként sült burgonyát és párolt sárgarépát adunk.

frankfurti_rostelyos.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://retrokajak.blog.hu/api/trackback/id/tr6415482788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.